Fellowship of My Blog

nuff

02 March 2011

DOTA - Perak Clan vs KL Clan vs LEGENDARY JB Clan

DOTA merupakan MOBA Games yang diminati ramai terutama dia ASIA termasuklah di MALAYSIA dan juga termasuklah aku yang masih meminati game nie. Setelah season lepas, adalah waktu bagi Perak Clan dan JB Clan berehat panjang kerana mempunyai masalah-masalah peribadi yang tidak dapat dielakkan, Segala kesulitan adalah amat dikesali -> macam tulis memo daaaa. Tidak pula bagi KL Clan kerana mereka tetap terus bermain dan berlatih hingga ke tahap yang boleh dikatakan lebih atas dari LEGEND. Mahu taknya, game semalam membuktikan mereka dah tahap GABAN dah. Dah tak tau nak main macam mana. Hanya berserah pada takdir la.. pada masa tu la..

Hari ni, hampir semua Clan-clan telah mendengar Semboyan untuk berhimpun kembali seperti dahulu. Biasa la, nak beradu kekuatan sambil bersosial secara jarak jauh. Setting punya setting, switch dari 1.24b ke 1.24e akhirnya boleh la kita beradu kembali. Tetapi, tak disangka-sangka kawan kita ni sanggup berselindung di belakang nama Bekas LEJEN No Mercy ini. Apa tujuan, kurang pasti XD..

Ni lah bukti yang dia kata nama dia sama jer. XD 

bukti ada ni kawan oiiii...

8 comments:

  1. Aiseyman.. tak leh nak copy paste kat blog aku lak.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. security... hak cipta terpelihara XD

    ReplyDelete
  3. DOTA? No thanks, aku dah "cuci tangan" sejak 5 tahun lepas. He he he...

    ReplyDelete
  4. dah bersih ke belum??

    kami DOTA untuk sosial. Bukan serius.. just gelak2 jer.. semua kat sini bekas WCG.. main pun waktu malam jer sebelum tido.

    ReplyDelete
  5. Baguih, baguih, boleh merapatkan hubungan silaturrahim. :D Dah bersih dah, jangankan DOTA, MMORPG pun dah tak sentuh, now just stick with console gaming, conventional jRPG. Dah tak larat dah.

    ReplyDelete
  6. Yezzaaa.. merapatkan silaturrahim..

    aku pun ada main console.. tapi aku tak reti la nak main ngan console.. paham jer la.. console main pun bukan online.. sembang ngan komputer macam sembang ngan kayu XD.. tapi kalau console online aku tak pernah merasa lagi.. best ker

    ReplyDelete
  7. Konsol online pun aku tak pernah try. Lebih kurang je rasa dia dengan PC. Cuma aku dah malas nak terlibat dengan online gaming sebab dah malas dengan kerenah orang. Lagi-lagi MMORPG zaman sekarang, kebanyakannya konsep tak berkembang. Leveling, leveling, leveling, leveling sampai mati. Ha ha.. Letih ooo...

    ReplyDelete
  8. korean MMORPG banyak grinding and leveling..

    kalau nak main yang best sikit.. hehe.. aku pun tak mampu nak bayar bulanan..

    Darkfall Online.

    Tak pun try la Savage 2. Game online tapi lebih kurang macam DOTA la. DOTA tu MOBA game. Kalau Savage 2 ni semua elemen/genre ada dalam game tu(FPS, RTS, RPG...). Setakat ni kalau tanya aku game ape yang best untuk Online, Savage 2. tapi bukan konsep MMORPG.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...