Fellowship of My Blog

nuff

27 December 2011

SCAMMER - BUTTERFLYKISS AZIRA (Berhati-hatilah)

Salam semua blogger,

saya nak berkongsi pengalaman semasa saya hampir nak di 'scam' oleh minah nie. Ingatkan minah salleh ni minat kat saya(hahaha) tapi rupanya nak SCAM. Nama dia Butterflykiss Azira. Sekarang ni dia dah block saya di dalam Facebook. Mungkin dengan post ini dia akan tukar nama beliau, so berhati-hatilah.. AYAT DIA MEMANG CAIR BEB!!!!

P/S : Kawan saya pun nak try dia jugak... ayat dia sama jer.. confirm scammer!!! :-D




4 comments:

  1. 1. No display picture; 50/50 chance that it's a fake profile.
    2. Logically people don't easily use dear or baby to refer a stranger.
    3. The contents are obviously made up.
    4. She never actually REPLIED on what you asked, but instead she kept on spouting garbage and crap.

    I feel "sorry" for you Butterflykissmyass Azira or whatever your name is, I really do. Try harder next time.

    ReplyDelete
  2. she has that profile picture, and now she block me to view her profile. So, I cant message@chat with her anymore. She want play safe!! :D LOL

    ReplyDelete
  3. eh,bro.aku pun dapat gak msg dia ni kat facebook.tapi aku tak layan la.ni aku saje gugel2,tengok2 kuar blog ko ni kata dia tipu.good info anyway bro.

    ReplyDelete
  4. ya, nasib baik hang google dulu yer.. aku pun saja try jer.. tgk macam nak scam jer.. hahaha :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...