Fellowship of My Blog

nuff

20 June 2012

Dari Hati

Satu tips yang aku terima dari Blogger dalam TV tadi yang bernama Fatin Liyana, 'Tulis lah entri dari hati'. Akan aku gunakan tips itu selepas ini supaya blog aku ini diterima masyarakat tapi masalahnya, aku tak suka letak gambar dalam blog sebab akan menyeksakan para pembaca blog aku ni nak load gambar-gambar yang berfail besar. Confirm diorang akan tekan 'Back' atau 'Close'; yang button X tu. :D

Aku pun sudah jadi macam FINAS buat tapisan entri-entri yang terdahulu dan delete yang tak perlu. Entri yang kurang ilmu aku delete terus. Takde maknanya nak simpan. :D. So, nantilah kemunculan entri-entri dari hatiku ini.

ADIOSSS!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...