Fellowship of My Blog

nuff

24 June 2012

::Liga GAGAK HITAM::



Salam,


Tujuan sebenar post ni bukan ditujukan kepada Gagak Hitam di dalam filem Gila-gila Remaja tetapi Gagak Hitam yang dah tak remaja tetapi GILA tu masih ada lagi. HAHAHA.. 


Sempena Euro ni, kami sekawan... almaklumlah masing2 dah bekeluarga dan kerja masing2 jauh. Tak macam dulu kami selalu lepak2 (chewah.. macam ler aku selalu lepak ngan kome).. caranya, kami nak merapatkan silaturrahim yang telah lama tak terputus pun.. dengan cara ALAM MAYA. Maka terhasil lah liga Gagak Hitam ini. Aku sebagai pengganti WEDEX (black goat) telah berada di tangga hampir2 tercorot. Almaklumlah, RAYA TAHUN 2012 ni confirm jadi BAHAN GELAK NIE!!!! HAHAHA


aku yang nombor 10 tu. habislah aku, masing2 Pheonix Bangkit dari Tido :D



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...