Fellowship of My Blog

nuff

24 June 2012

:: MADAGASCAR 3 ::


HMMMM... Kali ni filem Madagascar ni tak banyak buat aku gelak. Aku pun tak tau kenapa? Sebab lawak dia still sama? WELL, tapi kalau filem ni ada 3D maybe buat aku terubat sedikit sebab masa diorang join team SARKIS n buat perubahan pada team tersebut.. Aku cakap WOW!!! so WARNA WARNI... kat situ jer terbaik... part lain aku tak pasti. Aku boleh kira aku gelak 2 kali jer dalam filem nie. WHY?? aku pun tak tahu nak cakap macam mana.. 

so, rate aku boleh bagi filem nie 5/10.
AKAN TETAPI, kalau 3D.. aku boleh bagi 7/10

Selamat menonton.

p/s: Sistem RATING ni dari hati aku.. bukan IMDB ape jadah semua tu.. :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...