Fellowship of My Blog

nuff

26 August 2012

PRELAUNCHX - JOM KITA FOREX




Assalamualaikum....ni saya nk share stu bnda..ni saya nk tlg bg income blanan kpda spe2 yg nk buat duit..mmg masyuk...benda ni boleh wat duit...sekarangg ni tengah promotion sehingga 27/08/2012..

PRELAUNCHX ni company under forex..

Forex tu company matawang dunia dan dekat malaysia ni pon ada jagk company forex.. bende ni xkluar duit pon..tapi lepas dari tarikh ni dah kene bayar RM100 utk pendaftaran.. korang klik kat saya pnya link kt bawah ni je..pastu sign up..

>> PRELAUNCHX <<

Then korang buat link korang sendiri...income anda boleh cecah beribu dalam masa 1 bulan(InsyaAllah).. keje ni korang just post bende ni kat member2 korang.. lagi banyak lagi bagus.. income dapat.. comission pun dapat... 

‎01) Pertama sekali..cepat klik link di atas.. link itu adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'
pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda ada...lah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "
FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".
Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.

04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.
prelaunchX


SELAMAT MENCUBA!!!

3 comments:

  1. Mohon untuk baca artikel saya yang berikutnya.

    ReplyDelete
  2. Mohon untuk baca artikel saya yang berikutnya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...